ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ISSÉIMI είναι μια Ισπανική επαγγελματική εταιρία δερμοκαλλυντικών υψηλής απόδοσης με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης του δέρματος. Στη συνεχή μας έρευνα αναπτύσσουμε πολυτελή προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, πρωτόκολλα και θεραπείες με την δύναμη της βιοτεχνολογίας, που χρησιμοποιούνται και συστήνονται από Πλαστικούς Χειρουργούς, Δερματολόγους, και Φαρμακοποιούς, ως απαραίτητο συμπλήρωμα αισθητικών επεμβάσεων για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας στο ιατρείο και το σπίτι.

Πρόκειται για το πρώτο Εργαστήριο στην Ευρώπη που περιλαμβάνει στις συνθέσεις του τον EGF. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις συνθέσεις με Αυξητικούς Παράγοντες μας καθιστούν ως ένα από τα εμπειρότερα εργαστήρια στον κόσμο στην ανάπτυξη Δερμοκαλλυντικών και προϊόντων δερματικής επανόρθωσης, σε ότι αφορά τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά

Η αποστολή μας έχει στόχο να μοιραστούμε την εκτεταμένη εμπειρία μας στην χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Επικεντρωνόμαστε στην δημιουργία προϊόντων και πρωτοκόλλων, που θα προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις για κάθε ηλικία και δερματική ανάγκη.

Στην ISSÉIMI δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στην έρευνα, στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και στην καινοτομία. Αυτό που μας χαρακτηρίζει από το ξεκίνημά μας είναι η δημιουργία προϊόντων άμεσου ορατού αποτελέσματος. Οι αξίες μας παραμένουν αναλλοίωτες από την πρώτη μέρα και θα μας ακολουθούν για πάντα.

Αυτή η παράδοση που έχουμε δημιουργήσει ανανεώνει συνεχώς την προσήλωσή μας στον στόχο που έχουμε θέσει.
Την συνέχιση της δημιουργίας των πιο προηγμένων και επαναστατικών καλλυντικών συνθέσεων, που μεταφράζονται σε άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Οι αρχές και οι αξίες μας μεταφράζονται σε σκληρή δουλειά βασισμένη στην προσφορά αξιόπιστων αποτελεσμάτων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Οι στόχοι μας έχουν επιτευχθεί χάρη στις ολοκληρωμένες καλλυντικές συνθέσεις μας, πλούσιες σε Αυξητικούς Παράγοντες, υψηλής ποιότητας πεπτίδια και ενεργά συστατικά, που επιλέγονται προσεκτικά για την ολιστική θεραπεία του δέρματος ώστε να αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή του σε κάθε ηλικία από την αρχή της θεραπείας.