ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 
 

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα προϊόντα ISSÉIMI έρχονται με ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 100%. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που κάποιο προϊόν της ISSÉIMI, σας δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα (τοπικό ερεθισμό, αλλεργική αντίδραση, έντονο κνησμό κτλ.) έχετε την δυνατότητα να το επιστρέψετε ΑΝΟΙΧΤΟ εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη λιανικής, λαμβάνοντας τα χρήματά σας πίσω στο 100% και χωρίς να επιβαρυνθείτε έξοδα αποστολής.

(απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς μαζί με την κάρτα εγγύησης που θα λάβετε με την αγορά σας, καθώς και η τήρηση του χρονικού περιθωρίου, επιστροφές πέραν του πενθήμερου, ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές)

Δεχόμαστε την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων που έχετε παραγγείλει εντός 30 (ημερολογιακών) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης χωρίς να χρεώνεστε για τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής. Υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό σας.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης/τιμολογίου αγοράς από την εταιρία FW-TRADE.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται μη ελαττωματικά καλλυντικά προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί ή/και χρησιμοποιηθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή τους.

Για την ενεργοποίηση της διαδικασίας επιστροφής προϊόντων παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρία μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας με την εταιρία μας.

Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μόνο στην περίπτωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την εταιρία μας.